Banden uitlijnen

Uitlijnen

Wilt u een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en banden die weinig slijten? Dan is een goede uitlijning van uw auto essentieel. Banden die slecht zijn uitgelijnd, vormen een onnodige kostenpost en zijn bovendien onveilig. Het uitlijnen van uw banden is dus een kleine uitgave om grote bedragen te besparen.

 

Hoe merkt u dat uw banden niet goed zijn uitgelijnd? Als uw auto tijdens het rijden naar links of rechts trekt, onstabiel weggedrag vertoont, een trilling in het stuur heeft of voor uw gevoel te veel brandstof verbruikt, dan is een bezoek aan uw AutoCrew-garage in de buurt geen overbodige luxe. Met onze kwaliteitsapparatuur van Bosch controleren we de uitlijning van uw auto en corrigeren we die waar nodig meteen.  

Voorkom slijtage, laat uw auto uitlijnen

Slecht uitgelijnde wielen zorgen voor een hogere bandenslijtage, vormen een onnodige kostenpost en zijn bovendien onveilig. Als uw auto tijdens het rijden naar links of rechts trekt, onstabiel weggedrag vertoont of u voor uw gevoel te veel brandstof verbruikt, dan is de kans groot dat uw wielen moeten worden uitgelijnd.

 

Tijd voor een bezoek aan uw AutoCrew-garage! U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen. Onze monteurs hebben de benodigde technische kennis en maken gebruik van kwaliteitsapparatuur van Bosch. Wij controleren de uitlijning van uw auto en corrigeren die waar nodig meteen.

De voordelen van professioneel laten uitlijnen

Een goede uitlijning van uw auto is essentieel om de volgende redenen:

  • Het zorgt voor een goede wegligging
  • U verbruikt minder brandstof en bespaart dus kosten
  • Uw banden gaan langer mee
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen