SEAT Arona

1.0 TSI FR Business Intense Plus
  • 18 inch lichtmetalen velgen Performance (Black R) (PUK)
  • airco (automatisch)
  • Dynamic bekleding (suede look) (WL7)
  • Full Link (PML)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Media System Navi 8 inch met touchscreen in kleur (RNA)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 39.185 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-378-PD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Ontdek de SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense Plus! �

Stap in en ervaar ultieme rijprestaties gecombineerd met verfijnde luxe. De SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense Plus is dé belichaming van stijl, comfort en innovatie.

Met zijn krachtige 1.0 TSI-motor brengt de Arona moeiteloos elke rit tot leven, terwijl het FR-ontwerp zorgt voor een dynamische uitstraling die gezien mag worden.

Ontdek een ruim en luxueus interieur, doordrenkt met geavanceerde technologieën die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Van het geavanceerde infotainmentsysteem tot aan de slimme assistentiesystemen, de Arona staat garant voor een naadloze en plezierige rit.

Met de Business Intense Plus-uitrusting geniet u van een compleet pakket aan premium features, waaronder navigatie, parkeersensoren en meer, die elke rit comfortabeler en gemakkelijker maken.

Wacht niet langer en ervaar de SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense Plus vandaag nog. Neem contact op voor een proefrit en ontdek zelf waarom deze compacte SUV de perfecte keuze is voor elke rijder die streeft naar ultieme prestaties en comfort.


Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf Christiaans  het vertrouwde adres voor de aankoop van een occasion. Kijk eens bij onze Google reviews en ontdek wat andere klanten van onze service en kwaliteit hebben gevonden. Bij de door ons geadverteerde prijs wordt de auto afgeleverd met een nieuwe apk-keuring en de wettelijke garantie die van toepassing is. Voor een afleveringspakket van € 350,00 wordt de auto afgeleverd inclusief een onderhoudsbeurt en 6 maanden all-in garantie. Wilt u kiezen voor het pakket waarbij u zelfs 12 maanden BOVAG garantie heeft dan betaald u € 750,00 extra en krijgt u tevens een uitgebreide onderhoudsbeurt erbij.
Graag vragen wij u te bellen voordat u langskomt zodat u zeker weet dat de gewenste auto nog beschikbaar is.
 
Hopelijk tot snel bij het gezelligste autobedrijf van Almelo

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Christiaans niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met de adverteerder Voor bezichtiging eerst bellen: Autobedrijf Christiaans 0546-816618 Vincent Groothedde 06 14473621

Opties
18 inch lichtmetalen velgen Performance (Black R) (PUK)
airco (automatisch)
Dynamic bekleding (suede look) (WL7)
Full Link (PML)
lichtmetalen velgen 17"
Media System Navi 8 inch met touchscreen in kleur (RNA)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor