Toyota Auris

1.8 Hybrid Executive
  • Climate control (200)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Parelmoer lak ‘Pearl White’ (110)
  • Toyota Touch & Go navigatiesysteem (400)
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 153.218 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-103-BB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2013
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

Stijlvolle en Efficiënte Toyota Auris 1.8 Hybrid Executive, 2013

Beschrijving:

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en technologie met de Toyota Auris 1.8 Hybrid Executive uit 2013. Deze slimme hybride hatchback is ontworpen om u een moeiteloze rijervaring te bieden, met zijn zuinige brandstofverbruik, geavanceerde functies en ruime interieur.

Kenmerken en voordelen:

  • Hybride efficiëntie: De geavanceerde hybride aandrijflijn van de Auris biedt een uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor u kunt genieten van zuinig rijden zonder in te leveren op prestaties.

  • Luxe en comfort: De Executive-uitvoering van de Auris is voorzien van luxe functies zoals lederen bekleding, automatische airconditioning, een premium audiosysteem en een uitgebreid navigatiesysteem, waardoor elke rit een genot wordt.

  • Betrouwbaarheid van Toyota: Bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, biedt de Toyota Auris gemoedsrust en minimale onderhoudskosten, waardoor u kunt genieten van jarenlang zorgeloos rijden.

  • Praktische veelzijdigheid: Met voldoende ruimte voor passagiers en bagage is de Auris ideaal voor dagelijkse ritten, boodschappen of weekenduitstapjes, terwijl de handige hatchback-indeling zorgt voor gemakkelijk laden en lossen.

Extra informatie:

Deze Toyota Auris 1.8 Hybrid Executive is goed onderhouden en heeft slechts 153000 kilometers op de teller. Hij wordt geleverd met een geldige APK en een volledige onderhoudsgeschiedenis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te regelen. Ontdek zelf waarom de Toyota Auris de ideale keuze is voor uw volgende rit!


Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf Christiaans  het vertrouwde adres voor de aankoop van een occasion. Kijk eens bij onze Google reviews en ontdek wat andere klanten van onze service en kwaliteit hebben gevonden. Bij de door ons geadverteerde prijs wordt de auto afgeleverd met een nieuwe apk-keuring en de wettelijke garantie die van toepassing is. Voor een afleveringspakket van € 350,00 wordt de auto afgeleverd inclusief een onderhoudsbeurt en 6 maanden all-in garantie. Wilt u kiezen voor het pakket waarbij u zelfs 12 maanden BOVAG garantie heeft dan betaald u € 750,00 extra en krijgt u tevens een uitgebreide onderhoudsbeurt erbij.
Graag vragen wij u te bellen voordat u langskomt zodat u zeker weet dat de gewenste auto nog beschikbaar is.
 
Hopelijk tot snel bij het gezelligste autobedrijf van Almelo

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Christiaans niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met de adverteerder Voor bezichtiging eerst bellen: Autobedrijf Christiaans 0546-816618 Vincent Groothedde 06 14473621

Opties
Climate control (200)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Parelmoer lak ‘Pearl White’ (110)
Toyota Touch & Go navigatiesysteem (400)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afst. bed. voor centr. deurvergr.
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling