Opel Mokka X

1.4 Turbo Business+ Automaat
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 104.016 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-783-HZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1364 CC
Omschrijving

Prachtige 2017 Opel Mokka X 1.4 Turbo Business+ met heerlijke automaat aandrijving

Ontdek het beste van beide werelden met deze stijlvolle en praktische Opel Mokka X 1.4 Turbo Business+ uit 2017. Deze auto combineert verfijning met prestaties en biedt een buitengewone rijervaring op elk terrein.

Kenmerken:

  • Krachtige Prestaties: Uitgerust met een robuuste 1.4 liter Turbo-motor levert deze Mokka X indrukwekkende prestaties en een responsieve rijervaring.

  • Automatische Overbrenging: Geniet van het gemak van een soepele automatische overbrenging die naadloos schakelt voor een moeiteloze rit.

  • Ruim en Comfortabel: Het interieur van deze Mokka X biedt comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor passagiers en bagage, perfect voor lange ritten en dagelijkse avonturen.

  • Geavanceerde Technologie: Voorzien van geavanceerde technologische functies zoals een geïntegreerd infotainmentsysteem, navigatie, en connectiviteitsopties om elke rit te verbeteren.

  • Veiligheid Voorop: Met een uitgebreid assortiment aan veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen biedt de Opel Mokka X gemoedsrust voor bestuurder en passagiers.

Conditie:

Deze Opel Mokka X 1.4 Turbo Business+ uit 2017 is in uitstekende staat, goed onderhouden en klaar voor nieuwe avonturen op de weg.

Waarom Kiezen voor Deze Auto?

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een veelzijdige metgezel voor uw dagelijkse pendelritten, deze Opel Mokka X biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige Opel Mokka X 1.4 Turbo Business+ met automatische overbrenging uit 2017. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen en zelf de uitmuntende kwaliteiten van deze auto te ervaren!

Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf Christiaans  het vertrouwde adres voor de aankoop van een occasion. Kijk eens bij onze Google reviews en ontdek wat andere klanten van onze service en kwaliteit hebben gevonden. Bij de door ons geadverteerde prijs wordt de auto afgeleverd met een nieuwe apk-keuring en de wettelijke garantie die van toepassing is. Voor een afleveringspakket van € 350,00 wordt de auto afgeleverd inclusief een onderhoudsbeurt en 6 maanden all-in garantie. Wilt u kiezen voor het pakket waarbij u zelfs 12 maanden BOVAG garantie heeft dan betaald u € 750,00 extra en krijgt u tevens een uitgebreide onderhoudsbeurt erbij.
Graag vragen wij u te bellen voordat u langskomt zodat u zeker weet dat de gewenste auto nog beschikbaar is.
 
Hopelijk tot snel bij het gezelligste autobedrijf van Almelo







Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Christiaans niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met de adverteerder Voor bezichtiging eerst bellen: Autobedrijf Christiaans 0546-816618 Vincent Groothedde 06 14473621

Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
Afneembare trekhaak (V65)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend